KERHOJEN ALOITTAMINEN

 

       Olemme päättäneet aloittaa kerhotoiminnan 14.9.2020 ma klo11.00 vaikka koronavirus näyttää taas elpyvän, hyvän kesän jälkeen, myös ikäihmisten toimintaa kaivataan. Vaikka olemmekin ns. riskiryhmää on  yhteinen toiminta koetaan tarpeellisena myöskin meille ikäihmisille. Niinpä olemme päättäneet aloitta täysimääräisen kerhotoiminnan, Salmen Laulua lukuun ottamatta. 

Maanantaina 14 päivänä keskustellaan porukalla tulevasta syksystä ja jos korona tilanne äityy pahaksi, täytyy taas laittaa kerhot kiinni. Sepä nähdään lähi viikkojen aikana. Varsinaista syksyn ohjelmaa ei ole vielä laadittu, mutta mikäli pystymme jatkamaan toimintaamme, sitäkin ryhdytään suunnittelemaan. Ma 21.9 pidämme keväältä jääneen vuosikokouksen (= kevätkokous ). Osallistuminen olisi todella tärkeää, koska silloin käsitellään viime vuoden tilit ja tarvitaan mikäli jäsenistö ne hyväksyy, voidaan vielä hakea kaupungin avustusta.

                               Tervetuloa kaikki 14.9. klo 11 Työväentalolle:

                                 Tästä me vielä nousemme.

                                            Pertti

                   

                                 HYVÄÄ KESÄÄ!

 

           TOIVOTAN KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ, RENTOUTTAVAA JA 

           KORONATONTA KESÄÄ. KUN TILANNE TAAS SEN SALLII,

           TARTUTAAN TAAS TOIMEEN.

 

                                    TERV. PERTTI

 

                        

                                    

 

              

      TOIVOTAMME OIKEIN HYVÄÄ JA LÄMMINTÄ JUHANUUSTA 2020

                               KAIKILLE JÄSENILLEMME!

                                SIRPA JA PERTTI

 

                

                                  KESÄPÄIVÄ

 

      TERVETULOA KAIKKI JÄSENEMME VIETTÄMÄÄN PERINTEISTÄ KESÄPÄIVÄÄMME MANSIKKANIEMEN METSÄPIRTILLE 20.8.2020. KLO 9.00-15.00

OHJELMASSA ON ALUKSI TULOKAHVI, SUOLAISEN KAHVILEIVÄN KANSSA. PÄIVÄLLÄ LOUNAS ( LOHIKEITTO+LISUKKEET ) JA  LOPUKSI LÄHTÖKAHVI, MAKEAN KAHVILEIVÄN KANSSA. TÄMÄ KAIKKI ON JÄSENILLEMME MAKSUTON, SIIS YHDISTYS MAKSAA KOKOPÄIVÄN TARJOILUT. 

    VAIKKA KORONA-VIRUS EI VIELÄKÄÄN OLE TÄYSIN HELLITTÄNYT MAAILMASTA, MEILLÄ TÄÄLLÄ YLÄ-SAVOSSA TARTUNTOJA EI KUITENKAAN OLE VIIME AIKOINA OLLUT, JOTEN VOIMME TOTEUTTAA TÄMÄN PERINTEISEN PÄIVÄMME TURVALLISELLA MIELELLÄ. VAIKKA OLEMMEKIN NS. RISKIRYHMÄÄ USKON ETTÄ NOUDATTAMALLA ANNETTUJA HYGIENIAOHJEITA VOIMME OLLA TURVALLISELLA MIELELLÄ. TIETENKIN, JOKA HALUAA, VOI KÄYTTÄÄ MASKIA JA VARMISTUA, ETTÄ SUOJAUTUU JA SUOJAA MAHDOLLISILTA PÄRSKEILTÄ. MEILLÄHÄN ON ONNEKSI TUOTA ELÄMÄN KOKEMUSTA JA OLEMME SELVIYTYNEET MONISTA VAIKEISTA TILANTEISTA JA SIKSI ME SELVIÄMME TÄSTÄKIN.

                        TERVETULOA PERTTI.