Hyvää kesää

Yhdistyksemme 49. toimintakausi on päättynyt. On aika unohtaa yhdistysasiat ja suunnata ajatukset kohti tulevaa kesää.

Tätä toimintakautta häiritsi edelleen koronavitsaus. Toimintamme ei  ollut normaalissa uomissaan. Jouduimme siirtämään kausien aloituksia ja osa toiminnoistamme, esimerkiksi tanssitoiminta,  kärsi selvästi osallistujien vähyydestä. Tässä tilanteessa varovaisuus on suurta viisautta. Korona on sairaus, jonka kanssa ei kannata leikitellä. Varsinkaan meidän ikäihmisten ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvien.

Korona haittasi huomattavasti jäsenhankintakampanjaamme. Niinpä jäsenmäärässämme on ollut selvää laskua. Meitä on enää alle sata jäsentä, mutta uskon, että mukana olevat ovat sitäkin innokkampia. Seuraavilla toimintakausilla meidän on tosissaan paneuduttava jäsenmäärän tuntuvaan kasvattamiseen.

Kuitenkin monet kerhomme ja harrastuspiirimme toimivat vanhaan malliin. Maanataisin kokoonnuttiin kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja, jumppaamaan ja pelaamaan bingoa. Myös  "kippoa" pelattiin innolla. Tiistaisin innokkaat boccian pelaajat kisasivat työväentalon salissa ja matkailuenglantia treenattiin yläkerrassa.Keskiviikkoisin oli kuntosalivuoro Aurinkokellossa. Torstaisin kalakerholaiset narrasivat kaloja, ja päinvastoin. Perjantaina keilat kaatuivat Liikkeen keilahallilla. Sketsikerho aloitteli keväällä runoteosta Pielisen balladi. Ja sokerina pohjalla: keittiökerhomme keitteli meille makoista kahvia ja tarjosi kaikkea hyvää kahvin kyytipojaksi. Tanssit ovat jatkuneet koronavaikeuksista huolimatta.

Vietimme kaudenpäättäjäisiä joulun alla ja keväällä. Viimeisiin kuului myös äitien ja naisten muistaminen.. Huhtikuussa kävimme Kajaanissa teatterissa katsomassa näytelmää Vienanmeri. Toimintaa on siis kuitenkin ollut melkoisesti.

Kiitän teitä kaikkia, hyvät jäsenemme, mukanaolosta ja panoksen antamisesta meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi. Erityisesti kiitän aktiivista ja toimeliasta hallitustamme suurella sydämellä tehdystä työstä. Yhdistyksemme kotisivut ovat erinomaisesti ajantasalla.

Kesällä käydään teatterissa Jyrkällä katsomassa Aekuisia naesia. Bocciaa pelataan , tonkumia heitetään ja rantaongintaa harrastetaan. Kesäpäivät ovat vielä vähän auki. Seuraa yhdistyksen nettisivuja ja lehti-ilmoituksia.

Kaunista ja rentouttavaa kesää. Tavataan viimeistään syyskuussa.