Talven taittuessa

                              Talven taittuessa

     Olemme aloittaneet uuden vuosikymmenen ja samalla toimintamme on päässyt jo hyvään alkuun. Talvi on taittunut ja kevät alkaa lähestyä, pienin askelin. Meillä on tulossa monipuolinen ja mielenkiintoinen kevät. 

     Eläkeläisjärjestöjen yhteistä ystävänpäiväjuhlaa vietetään Työväentalolla pe 14.2.2020 klo 11.00. Pääjärjestäjänä toimii Eläkeliiton Iisalmen osasto, mutta myös Eläkeläiset ja Eläkkeensaajat osallistuvat juhlaan paitsi yleisönä, myös ohjelman suorittajina. Yhdistyksestämme esiintyy Salmen Laulu Kari Haikaraisen johdolla, sekä Sketsikerho esittämällä valmistamansa sketsin "Nuapuijrakkaatta." Kannattaa osallistua isolla joukolla juhlaan.

    Toinen kevään suuri ponnistus on EKL:n valtakunnallinen jäsenhankintakampanja.  Se on suuri ponnistus, tavoite on, että pystyisimme lisäämään jäsen määräämme n. 10%. Meidän tapauksessa se tarkoittaa vähintään 10 uutta jäsentä. Aloitamme kampanjamme 15.2. järjestämällä yhdistyksemme esittelyn CM:n aulassa. Pyrimme kahvitarjoilun avulla pysäyttämään ihmisiä ja samalla kertomaan yhdistyksestämme ja sen moni puolisesta toiminnasta. Tämä jäsenkampanja vaatii kaikkien meidän yhteisiä ponnistuksia. Tavoitteena on, että jokainen yhdistyksen jäsen hankkii yhden uuden jäsenen. Se kyllä onnistuu kun toimeen tartutaan.

     Myös maaliskuussa järjestämme piirin pilkkimestaruuskilpailut. Se vaatii myös voimia ja siihenkin tarvitaan työntekijöitä. Järjestelyt ovat jo kalakerhon toimesta aloitettu. Vastuuhenkilö on Kyösti Kauppinen ja häneen voi olla yhteydessä mikäli sinusta tuntuu, että voisit osallistua ko. tapahtuman toteuttamiseen.

     Toivotan oikein hyvää kevättä ja osallistukaamme suurella porukalla kerhojemme monipuoliseen toimintaan. Yhdessä olemme vahvoja.

                                 Pertti