UUDEN KAUDEN ALUSSA

                                     UUDEN KAUDEN ALUSSA

 

       Kesä 2019 on sitten taputeltu loppuun ja siirrytään myöskin ilmojen puolesta syksyyn. Myös meidän toimintamme pyörähtää taas käyntiin ja lähdemme talven rientoihin. Olemme pohtineet hallituksessa ja ohjelmatoimikunnassa miten saisimme toimintaamme uutta vireyttä ja jäsenemme tuntemaan, että on mukava kuulua Iisalmen Eläkkeensaajiin ja meillä on mukavaa täällä yhdessä. Tälläisen yhdistyksen toimintahan on mitä suuremmassa määrin yhdessä tekemistä. Kukaan ei voi yksin pyörittää, eikä määrätä jäsenien tekemistä, siihen tarvitaan kaikkia. siispä vinkkejä ja toiveita otetaan mielellän vastaan sekä ohjelma- että toimintakerhojen ohjelmasta.

      Viimeisen tilaston mukaan jäsenmäärämme on kasvanut muutamalla jäsenellä, joka on positiivinen ilmiö, useimmissa yhdistyksissä kehitys on ollut päinvastainen. Olkaamme siis iloisia, että meidän kohdallamme on käynyt näin. Lähtekäämme  siis positiivisella asenteella eteenpäin. Jäsentutkimukset kertovat, että uudet ja nuoremmat jäsenet haluavat toimintaan uusia tuulia, kun taas vanhemmat henkilöt tahtovat pitää kiinni vanhoista ja periteisistä toiminnoista. Pitäisi löytää sellaisia ratkaisuja, jotka tyydyttäisivät mahdollisimman monia jäseniämme. Juuri sen vuoksi toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitaan kaikkien panosta.

      Olen suunnitellut, että toteuttaisimme yhteisesti teatterimatkan Varkauden Teatteriin. Siellä pyörii talven ohjelmistossa "Myrskyluodon Maija". Ruokailisimme teatterin ravintolassa ja nauttisimme teatteriesityksestä. Tuumatkaamme siitä sitten lähemmin kun olemme yhdessä koolla. Ajatus on, että yhdistys maksaisi bussikyydin ja väliaikakahvit. Liput ja ruokailu jäisi sitten jokaisen itse kustannettavaksi.

      Kerho-ohjelmia on jo alustavasti suunniteltu, joten tästä päästään kyllä hyvään alkuun. Olkoon mottonamme "TOINEN TOISTAMME TUKIEN."